MELAYU STORY
Cerita Lucah Melayu




Gadis Kampung
Kat sini aku nak share satu sex
experience aku ngan korang semua.
Umur aku 23 tahun, working as an
system analysist with one of the
leading telcos in the nation. Aku nak
kata badan besar taklah sangat, i.m
just a typical malay guy, yang you all
boleh jumpa kat mana-mana...
Tapi aku ade dua aset yang berharga,
mata aku, renungan yang maha
tajam ( even the white people
agrees) and batang melayu yang
sejati ( taklah saiz mat saleh, tapi
keras nak mampus, even the white
and black people agrees). Aku
memang selalu exercise, the
traditional way, datuk aku dulu
sorang tukang urut, so banyaklah
ilmu dia yang aku dah cekau!!!!.
Well cerita ni berlaku mase aku balik
kampung member aku, kat
Merlimau ,Melaka. Masa tu kat rumah
dia ade kenduri, akak dia kahwin. So
sebab aku ni memang rapat ngan
family dia so aku pun tolonglah dia
jadi penanggah, tukang angkat
dulang,.Letih memang letihlah, tapi
memandangkan ramai awek cun
yang ade kat situ, make semakin
berkobar-kobarlah aku nak buat
kerja. Tapi dalam banyak-banyak
awek ade satu minah ni aku perasan
dari start dia sampai asyik je dia
stare kat aku. Bila aku stare balik, dia
pandang kat tempat lain. Cis,cis, buat
malu-malu kucing pulak, So, aku pun
continuelah kerja aku...tapi masih
mengawal handsome.
Dipendekkan cerita, at last kenduri
pun habis. Guest pun dah banyak
yang bersurai. So tinggallah keluarga-
keluarga tedekat je yang
menjalankan kerja-kerja
pembersihan. Awk tadi pun dah tak
nampak dah balik kut!!!. Mak member
aku kesian kat aku, so dia suruh aku
makan dulu & then naik lepak kat
rumah sebelah (neigbour). So aku
pun lepaklah dalam rumah tu, aku
ingat aku sorang je kat dalam rumah
tu, so sampai je dalam rumah tu...tak
peduli dah aku pun terus bukak
baju..tinggal seluar aku je.
Tapi badan aku tough cakap kau,
walaupun badan kurus skit..kalau nak
tayang kepak tu adela jugak. Badan
aku panas lagi, rumah kampung
biasalah beb..so aku decide nak
boleng..mampuslah siapa nak tengok.
Aku buang jeans aku, aku pun terus
pergi mandi. Naik mandi,batang aku
mencanak...aku biasalah kalau aku
mandi tengah-tengah panas ni
memnag agak horny sikit. terpikir
gak nak melancap. So aku pun
masuklah to one of the rooms yang
ader kat rumah tu. Bila aku masuk
jer, terkejut aku tengok awek tadi
ader kat dlm bilik tu. Aku gabra
habihlah..sebab aku memang tak
pakai towel and tangan aku tengah
pegang konek yag tengah stim.
Awek tu pulak aku tengok macam
tertidur tadi, dia pun pakai kain je,
baju kurung tah ke mana ntah. pnas
jugaklah tu!! benda first yang aku
perasan, dia pakai bra hitam...karan
habis aku. aku masih tergamam lagi,
dia pulak aku tengok, tengah ushar
aku atas bawah, atas bawah and
bawah. Tiba-tiba dia gelak.....aku pun
gelaklah sama...yelah sama dah malu
and sama-sama dah tengok
kemaluan masing-masing. Lama gak
aku saling
pandang=memandang....dalam kepala
otak dah mula dah terasa isyarat-
isyarat yang awek tu pass kat
aku ....nak kena main ni budak ni.
awek ni memang cunlah, muka cun
kampung punye, ni line-line Siti
Nurhaliza nie. Badan kecik molek tapi
dia punya padat boleh tahanlah.
Pinggang kecik , jamban padat and
agak besar. Dada berisi beb.... Aku
budget umur budak ni mesti dalam
18-19 je ni. Rambut pun lawa macam
Siti jugak.
Adelah kat seminit aku stare dia...And
then.... Slow-slow aku pergi kat tepi
katil tempat dia tengah baring tu.
Aku duduk kat tepi katil tu..dia pulak
cepat-cepat tutup mata bila nampak
aku nak duduk kat tepi dia. Aku
nampak dada dia berombak, laju
semacam je. Aku pun pegang pipi
dia..licin. Aku usap pipi dia, kening
dia, dagu dia and bibir dia. Cute bibir
dia. Dia diam je. Aku pun garpas lagi.
Slow-slow aku mainkan tengkok dia
and belakang telinga. Nampak
macam ade response. Aku turunkan
kepala aku sikit, sebab aku nak blow
dlm telinga dia. Biasalah oldest trick
in the book. Sekali aku tiup je, aku
tengok dia mengeliatkan kepala dia.
stimlah tu. Aku kept on blowing and
then aku start cium dia, mula-mula
kat pipi, naik ke kening and turun
balik ke pipi dia and sampai ke bibir
dia.
Sampai je bibir aku dia, dia pulak
yang macam menangkap bibir aku.
Quite goodlah dia. Bibir dia macam
ade flavour, a very sweet flavour
yang tak boleh aku nak describe.
Kissinglah aku ngan dia for a few
minutes. Slow-slow bibir aku turun ke
leher dia,tengkok dia and belakang
telinga sambil buat slow circle
dengan lidah aku. Nafas dia pun dah
berat semacam. Aku turun lagi
sampailah ke dada dia. Memnag
putih kampung dia ni. Aku pun slow-
slow play around kat tetek dia yang
masih bersarung lagi tu. Makin berat
nafas budak ni. Aku capai kancing
bra dia kat belakang, jumpa, so aku
pun release kan pin dia. Terlepaslah
bra dia. Aku pun terus tarik bra dia
ke bawah sebab dah tak sabar nak
tengok dua spotlight kampung. Tu
dia...memang power. Aku bagi rating
5 bintang beb. Aku dah banyak
jumpa tetek..ade tetek yang kecik
sangat, besar sangat , saggy sangat,
nipple hitam , pointing sideways...tapi
hers memang the best so far. Ample
size, propotional to her body , tegang
and nipple dia ..cute.
Geram siol. Aku bukak habis bra dia
and buang-buang jauh. Aku kept on
usharing. Slow-slow aku blow kat
nipple dia. Terangkat badan dia. Aku
blow lagi....terangkat lagi. Aku paling
terror dlm bab teasing ni. Aku run
finger aku along her skin, tapi antara
touch skin dia ngan tak. nipple dia
makin lama aku tengok, makin mula
menonjolkan diri. bintik around that
nipple is showing. stimlah tu. Aku tak
tahan, aku pegang tetek dia, keras
cakap kau..tak muat tangan aku.
slowly aku start lick the area aound
tetek dia, without ever touching the
nipples. Slow-slow..aku tengok mulut
dia dah mula terbukak and the
hissing sound dah start keluar
dah.sss!.aku memang avoid nipple
dia, saje nak bagi dia tak tahan..tapi
lama-lama aku tengok dia macam
nak guidekan nipple supaya kena
ngan lidah aku. Tapi aku try elak gak.
At last dah tak tahan agaknya, dia
tarik kepala aku and suapkan nipple
dia kat mulut aku.
aku pulak dapat je...terus aku. Ahhh!!
Lembut suara stim dia, antara keluar
ngan tak, mate dia usah cakaplah
macam mata ayam..stim je. Aku pun
terus nyonyot, hisap, roll dengan lidah
aku. Habis kiri, kanan tak dua-dua
sekali. Dia pulak dah mula berbunyi,
kuat gak ...best gak sound system dia
ni. Tangan dia pun dah peluk aku..tapi
setakat kat belakang badan aku je.
Aku pun capai tangan dia and suakan
kat batang aku yang memang dah
keras tu.Melekat terus tangan dia kat
situ , siap usap lagi.
www.melayustory.xtgem.com
Aku dah tak tahan dah ni. Pelan-pelan aku bukak zip kain dia. Aku
tarik sampai bawah. Dah terbukak
dah zip dia. TAk melawan pun. Heh!!
Memang nak kena main budak ni.
Aku pun tariklah kain dia. Tiba-tiba
dia tolak aku. aku ingatkan marah.
Dia pun, cepat-cepat menolak kain yg
dia pakai tu, sampai habis terlondeh
and cepat-cepat menanggalkan
panties dia yang warna hitam. Boleh
tahan jugak budak ni. Tak nak slow-
slow, nak laju ye!!! Aku pun ape lagi,
tu semua signal tu. Aku pegang
konek aku and aku gosok-gosokkan
kat bibir pantat dia tu. Semua stoke
aku pakai, dari atas ke bawah,
pusing-pusing skit. Air jangan
cakaplah .....banjir kilat.
And then aku, tenyehkan kepala
takuk aku kat bijik dia. Terkena je
kulit kepala takuk aku kat bijik
dia...terjongket habis badan dia.
Uhhhhhhh! suara tu terkeluar dari
mulut dia. Aku pun startlah aktitviti
mengasah kepala takuk aku kat bijik
dia tu. Adelah dekat 2 min, aku
tengok badan dia mula bergoncang-
goncang, makin lama makin kuat and
at last..
Nghhh!Nghhh!Uhhh!Uhhh! Suara
meneran sudah keluar da!!.Dia
klimaks. Dia punye mase tu, alamak
aku tak boleh nak ceritalah, mata dia
yg separuh tertutup, mulut dia yg
ternganga and dada dia yg kemerah-
merahan. Aku pulak yg tak
tahan....terus aku benamkan batang
aku dalam nonok dia. Baru nak
masuk sikit je, kepala takuk aku,
minah ni dah tarik pinggang aku, kasi
masuk habis. Dia punye grip
punyelah kuat.
Masa ni lah aku nak tunjukkan skill
aku ye tak!!! Mula-mula, kena kena
goyang-goyangkan sikit bontot, ke
kiri kana and atas bawah...bagi
batang aku touch every inch of her
pleasure hole. Lepas tu, startlah
dayung..mula-mula aku bagi dia test
teknik "masuk cepat keluar lambat"
aku. Tak tahan member, baru aku
biarkan lame sikit je Awang aku kat
bibir pantat dia, dia dah tarik
[pinggang aku, suruh masuk. Lepas tu
aku.....aku menggilelah.Aku suruh dia
kangkang lebar sikit, pacak
lutut....bumping...laju punye. Memang
laju....sesak napas minah tu aku buat.
Suara dia..,dah macam orong tak de
kawalan. aku pun tak ingat benda
ape yang dia merepek. Lubang dia ni
memeng sempit lagi, tapi licin...panas
lagi. Air dia memang dah banyak
sangat keluar. Adelah dlm5 minit aku
enjut dia, aku rase satu pancutan air
yg panas dalam pantat dia, 1x, 2x tapi
yg the 3rd time tu memang power.
Melimpah keluar...tersa air tu
terpancut kena kat telur aku. First
time siol, aku tengok awek klimaks
sampai ini macam punye. Aku
punyelah stim...sampai rase nak
terpancut.
aku peluk dia kuat-kuat, and bite
leher dia and benamkan dalam-
dalam.Mampuslah, air dah naik atas
kepala, apa pedulik. Janji pancut.
Memang power aku pancut mase
tu.Mana taknye, minah ni tau je aku
nak pancut dia pun kemutlah nonok
dia.rapat gile siol dia kemut. Bang
aku dah kena macam tu, dia punye
pancut memang powerlah. Tapi
memang best gile siol, perempuan tu
buat camtu time aku nak
pancut.Adelah seminit aku, high.
Lepas tu senyap. Aku still pelok dia
lagi. BAtang pun tengah parking lagi.
Tiba-tiba dia suruh aku, baring.
Aku pun baringlah. Dia pulak dah
tengok aku baring, terus dia naik atas
aku...and enjot aku pulak. Seumur
hidup aku main ngan perempuan,
perempuan nilah yang paling POWER
sekali. Cara dia enjut pun lain..siap
dengan dia punye kemut sekali.
Batang aku yang tadi ade rasa
macam nak tidur..terus bangun,segar
balik. Pick-up memang baguslah
batang aku ni. Macam-macam style
dia enjut aku, Ade dekat 15 min kot
aku kena toron. Dia memang dah
klimaks dah sekali lagi in between
the ride. Last aku tak tahan, aku
pegang bahu,mintak berhenti. Aku
cakapp aku nak doggy. Terus je dia
turun dari aku. Tonggengkan kan
bontot dia kat aku. Aku pulak
rapatkan aki dia and sumbat. Nilah
kelebihan orang-orang yg
mempunyai batang yg gila babi
keras. Bila dia dah rapatkan kaki dia
tu, lubang dia memnag dah jadi
sempit, tapi sebab batang aku keras.
Selamba je aku redah lubang tu. Aku
ingat dia macam menjeritlah bila aku
buat macam tu. Aku pulak yg kena
sound suruh senyap sikit. Dia
memang terror mengemutlah,
terangkat-terangkat kaki aku kena
kemut dengan nonok dia.
Gile babi jugak aku bagi dia dari
belakang....sebab dah 2nd round...tu
yg lama tu. Ade dekat 15 minit kot
aku KUDAkan dia, aku mula terase
nak keluar. Aku pun kayuh lagi laju,
laju at last aku benamkan habis
batang aku...rams tetek dia.BAnyak
lagi air aku. Dia pulak agaknya terasa
aku pancut, terus klimaks for the 4th
time kot hari tu. Lepas tu, aku
memng letih, peluh macam orang
mandi, dia pun samalah . Katil tu dah
tak macam katil,baru aku sedar,
tingkap rumah terbukak..tapi nasib
baik tak de orang. Tingkap tu
mengadap ke jalan menuju ke
kandang lembu.
Fuh!Letih gile. Dia senyum je pandang
aku. Lepas tu dia bangun and
cakap.."awak tidurlah dulu, saya nak
mandi". Aku yang memang dah letih,
pakai tangkap angguk and tak lama
lepas tu terus berlayar.Bila aku sedar
hari dah petang and kenduri pun dah
habis.
Aku try gak cari awek tu tak jumpe
dah. Aku tak try pulak tanye orang.
Bukan ape segan!!!
1 | 1 | 10152



Story
Home
Cerita-XXX |  Cerita Stim |  Seri Lucah
DuSex


© 2011 Melayu Story
Cerita Lucah Kisah Erotik Melayu Malaysia